ДУ «Одеський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» інформує.

    В ході здійснення соціально-гігієнічного моніторингу за станом  забруднення атмосферного повітря, на території житлової забудови в  м. Болград та в м. Рені було досліджено 6 проб атмосферного повітря. Перевищення максимально-разових гранично допустимих  концентрацій оксиду вуглецю, діоксиду азоту, діоксиду сірки  не   встановлено.

      За даними акустичного  моніторингу,  на  території  зони відпочинку.  житлової  забудови   біля  автомагістралей  в м. Одеса, м. Болград, м. Рені,  смт. Іванівка, смт. Березівка, смт. Ананьїв було проведено 40 інструментальних вимірювань рівнів шуму, перевищення гранично –допустимих рівнів не встановлено.

       В ході  моніторингових досліджень стану грунту  на території житлової забудови  в м.  Білгород-Дністровський,  м. Болград, м. Рені,  м. Южний, м.Кілія, м.Роздільна, смт.Доброслав, смт.Любашивка, смт. Великомихайлівка, с. Маяки Біляївського району, було проведено  130 досліджень грунту на вміст залишків  хлорорганічних пестицидів.  У всіх досліджених пробах грунту перевищення гранично допустимих концентрацій не встановлено.

          Радіаційний фон на території області складає 12-14 мкР/год., що відповідає природному фону багаторічних спостережень.  

     Інформацію до відома   було направлено до міських, районних органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області.

В.о. генерального директора, головний державний санітарний лікар Одеської області Віталій ГОНЧАРОВ

Категорії: Новини

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *