На виконання наказів МОЗ України від 03.08.2021р №1614 «Про організацію профілактики інфекцій та інфекційного контролю в закладах охорони здоров’я та установах/закладах надання соціальних послуг/ соціального захисту населення» та від 01.02.2019р. № 287 «Про затвердження Стандарту інфекційного контролю для закладів охорони здоров’я, що надають допомогу хворим на туберкульоз» фахівцями Березівського РВП ДУ «Одеський ОЦКПХ МОЗ України» проведено моніторингові візити з питань впровадження профілактики інфекцій та інфекційного контролю до закладів охорони здоров’я, що надають стаціонарну медичну допомогу.
В рамках візитів здійснюється оцінка стану впровадження програм профілактики інфекцій та інфекційного контролю в закладах охорони здоров’я, визначення проблемних питань, надання необхідної консультативно-методичної допомоги та організація подальшої співпраці з цих питань.

17-18 листопада 2022р. відбувся моніторинговий візит до КНП «Миколаївська лікарня “, під час якого фахівці Березівського ЦКПХ ознайомились з роботою відділення що надає стаціонарну медичну допомогу. В ході візиту надані рекомендації щодо покращення роботи з інфекційного контролю

Категорії: Новини